Wij zijn niet alleen de beste website als het gaat om gezond en gelukkig leven. We hebben geen concurrenten en delen graag met anderen. Zo hebben wij een lijstje gemaakt voor je van andere topwebsites die je kunt bezoeken als je ooit twijfelt over de inhoud van onze website of als je zelfs meer wilt weten over een ander onderwerp. Je kan deze websites ook bezoeken als je behoefte hebt aan een personal coach of ook adviezen nodig hebt.

  1. Top healthy

Dit is een website die goed en duidelijk is ingericht. Je kan hier meer lezen over stress, negatieve energie, positief denken en nog andere gerelateerde onderwerpen. Als je ook vragen hebt voor de experts van deze pagina mag je het contactformulier invullen. Alles blijft geheim, dus je mag nu jouw vraag stellen.

2. Growing mindfulness

Heb je meer balans nodig in je leven en is het moeilijk? Bezoek dan deze website. Je kan ook hun e-boek over mindfulness kopen voor EUR 14.95. Hier vind je beste tips hoe je tot rust moet komen en je leven kan veranderen. Wordt nu lid van team Marise, door je aan te sluiten aan de karma kick-start. Maak een goedbegin aan een stressvrij leven.

3. Positieve-energie

Deze website van Kalinka van Wees gaat over positief leven. Naast blogger is ze ook yoga trainer. Dus als je ook meer wilt leren over yoga of een goede yogatrainer nodig hebt, moet je nu haar website bezoeken. Stuur haar een berichtje voor meer informatie over haar yogalessen. Door yoga te doen bouw je ook heel veel positieve energie op. En die heb je zeker nodig als je gezond en gelukkig wilt leven.

4. Jeanine Hofs

Jouw energie is Jeanine ’s specialiteit. Zij helpt drukken en ambitieuze vrouwen om hun energie in balans te houden. En dit kan zij allemaal doen door haar inzichten, ervaring en kennis in de vorm van tips en adviezen aan je tegen. Ze heeft ook persoonlijke sessies en een blog die je kunt volgen. Koop ook haar boek “Blijvend energie volgens de vijf elementen”. Sluit je aan en blijf haar volgen als je een gelukkig leven wilt hebben.

5. Gezonder leven

Deze website is een van de meest gelezen websites in Nederland. Je kunt dus alvast aannemen dat het een heel gebruikersvriendelijke website is. Neem een kijkje en beslis voor je zelf. Alle artikelen worden door hun team van gezondheidsspecialisten geschreven die eerst gebruik maken van wetenschappelijk onderzoek. Het is dus betrouwbare informatie die op deze website staat. Lees hier meer over gezond leven, energie, psychologie, levensstijl, moederschap en meer.

6. New start

Voor de beste onlinetrainingen over geluk en succes moet je Frank de Moei contacten. Hij is de ontwerper en hoofdpersoon achter deze website. Eenieder heeft een coach nodig voor een gelukkig en succesvol leven. Het lukt niet altijd in je eentje. Dus als je verder wilt komen moet je je nu voor een van de cursussen inschrijven.1.6.