Mijn naam is Daan en samen met mijn twee beste vriendinnen ben ik begonnen met deze website. Wij zullen je vertellen hoe het allemaal begonnen is. Heb je interesse in ons verhaal? Lees dan mee en beoordeel zelf als je ons wilt blijven volgen of niet.

Heel lang geleden hebben wij ons uitgeleefd

Heel lang geleden toen wij jong waren, waren wij ook niet bewust van de voordelen van een gezonde levensstijl. Weet je wanneer je jong bent, denk je aan gezelligheid en vooral lekker eten en zuipen. Maar toen ik ineens ziek werd en bijna doodging van mijn ongezonde levensstijl drong het tot me door. Ik moet veranderen, eigenlijk WIJ moeten veranderen. Zo zijn wij begonnen met het volgen van trainingen over en gezonde levensstijl en hoe we het allemaal voor elkaar kunnen krijgen om gelukkig het leven door te brengen. Het was geen gemakkelijke weg die wij hadden gekozen, maar omdat wij niet alleen ervoor stonden konden wij het aan. En toen kwam het besluit om onze tips en ervaring te delen met anderen die net als ons ongezond leven. Wij genieten nu van de voordelen van gezond leven.

Enkele belangrijke voordelen van een gezonde levensstijl zijn:

1. Wij zien er gelukkiger uit

Door stress en angst te verminderen, is ons humeur verbetert en we hebben veel meer geluk en opwinding in het leven. Van binnenuit gezond zijn en er van buiten geweldig uitzien, heeft onze emotionele toestand zeker verhoogt en we kijken gezamenlijk positief uit naar wat het leven te bieden heeft. Je goed voelen over jezelf vanbinnen en van buiten is de sleutel tot een rijker, gelukkiger en zelfverzekerder leven. Wij hebben het gedaan en met onze steun zal het ook lukken bij jou.

2. Ziekte voorkomen

Een gezond dieet kan ziekten helpen voorkomen. De meeste ziektes ontstaan als gevolg van een ongezonde levensstijl. Roken, slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging en overmatig alcoholgebruik was niet te missen uit ons leven. Daarom belandde Daan in het ziekenhuis. Maar met een gezonde levensstijl hoef je niet te vrezen voor onnodige chronische ziektes.

3. Meer energie

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal een lusteloos gevoel ervaren na het eten van te veel ongezond voedsel. Als je een uitgebalanceerd dieet volgt, krijgt je lichaam de brandstof die het nodig heeft om je energieniveau te beheersen. En nu met onze kinderen, hebben wij die energie nog harder nodig.

Zoek ook hulp

Wij hebben dit niet alleen gedaan. Wij zeggen ook niet dat het alleen helemaal onmogelijk is. Het is belangrijk dat je de wilskracht hebt om door te gaan, want de verleiding van alcohol, roken en de discotheek is enorm. Wij zijn er voor elkaar en we zullen het samen doen. Niemand zal je beter begrijpen als DAAN. Omdat zij alle negatieve gevolgen van een slechte levensstijl heeft ervaren. Stuur ons dus een berichtje via de contactpagina als je opzoek bent naar hulp.