Dit is de FAQ-pagina. Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot gezond en gelukkig leven, energie, positiviteit en alles dat met een gelukkig leven te maken heeft. Scrol even door op deze pagina, voordat je contact met ons maakt. Is jouw vraag toch niet beantwoord op deze pagina, dan moet je gelijk naar de contactpagina. Op de contactpagina is er een contactformulier die je snel en gemakkelijk moet invullen. Omschrijf jouw vraag zo duidelijk mogelijk

Is een gezonde levensstijl ook belangrijk?

Een gezonde levensstijl draagt ook bij aan een positief en gelukkig leven. Elke weekend de discotheek bezoeken is absoluut geen gezonde optie, alcohol drinken ook niet. Alcohol maakt je ziek en verwekt onnodige stress. Hierdoor zal je je altijd moe voelen en de deur opendoen voor negatieve energie. Zo een levensstijl is absoluut niet gezond. Doe aan yoga of mediteer en eet vooral gezond. Blijf in rust, zodat je jezelf kan leren kennen.

Hoe ga ik om met negatieve emoties in mijn leven?

Identificeer wiens emotie aanwezig is in je. Wanneer negatieve emoties het overnemen, is het belangrijk om de bron te identificeren. Is het je eigen negatieve emotie of heb je die van iemand anders opgepikt? Als het van jou is, dan kun je ermee omgaan en die emoties verwerken, maar als het van iemand anders is, moet je erkennen dat het niet jouw last is om het te dragen en los te laten.

Leren jullie ook hoe te mediteren?

Als er negatieve emoties en energie over je heen stromen, neem dan een paar minuten de tijd om rustig in je hoofd te zitten en te mediteren. Blokkeer de negatieve gedachten en maak ruimte voor de positieve emoties en energie in je leven. En nee wij kunnen je niet leren hoe je moet mediteren, maar we kunnen je wel linken met een goede goeroe die je kan helpen. Wil je meer informatie over de goeroe? Stuur ons een berichtje. Jammer kan ik die niet zo in het openbaar doen. Wij hebben daarvoor geen toestemming. Maar stuur een berichtje voor meer informatie.

Ik ben ook goeroe en wil me aansluiten?

Ben je ook een yoga goeroe of kan je mediteren en wil je je aansluiten? Dat mag. Wij zijn geen goeroes maar speciaal voor onze trouwe volgers die hulp zoeken willen wij een bestand bouwen waaruit ze kunnen kiezen uit de beste goeroes, personal trainers, health coaches en iedereen die kan bijdragen aan een gezond en gelukkig leven.