Blogway is de toonaangevende digitale publicatie die opnieuw definieert wat het betekent om vandaag in Nederland een bewuste, gezonde levensstijl te leiden. We behandelen obsessief de laatste trends en nieuws op het gebied van positieve energie, mantra’s, reiki, gelukkig leven, eten, voeding, wellness, natuurlijke schoonheid en meer. Door onze lezers het laatste nieuws, how-to’s en beste tips te presenteren, samen met aanbevelingen voor schone, bewust gecultiveerde en duurzaam gemaakte producten en merken, zijn wij een vertrouwde stem in een steeds verwarrende wereld van opties.

Deze website, gelanceerd door Daan en haar twee vriendinnen, heeft de mens steeds meer duidelijk gemaakt hoe positieve gedachtes en positieve emotie de wereld kunnen veranderen. De deuren van geluk gaan open. De mens van vandaag is slim; ze geven om hetgeen dat om hun heen gebeurt, om het voedsel dat ze eten en om hun familie. Een gezonde levensstijl gaat gepaard met een gelukkig leven vol positieve energie. Wij hebben alle tips en deskundig advies die je nodig hebt voor heerlijk goed leven.

Wil je adverteren?

Wij worden ondersteund door advertenties. Het is wat onze rekeningen betaalt en het licht aanhoudt. Als je wilt adverteren, stuur ons via het contactformulier op de contactpagina een bericht, zodat wij je de nodige informatie kunnen geven. Wij willen voor onze volgers een bestand bouwen met de nodige specialisten.

Yoga goeroe

In wezen ontwikkelt de adem, gedachte en beweging een eenheid tussen lichaam en geest. Het richt zich op verschillende spiergroepen en het wordt geuit door een reeks houdingen. Er zijn veel verschillende variaties op deze oefeningen. Deze worden vaak beïnvloed door de tak of het type dat je beoefent, maar er zijn een paar klassieke basisbewegingen. Een praktijk duurt over het algemeen tussen de 30 en 60 minuten. Het begint met een warming-up, overgang naar een reeks houdingen en eindigt met een meditatie. Dus als jij hierin alle ervaring hebt en weet hoe die over te dragen, kan je op deze website jouw advertentie plaatsen. Er zijn genoeg volgers die ons vragen naar contactgegevens van de beste yoga goeroes.

Personal trainer

Wanneer je voor het eerst naar de sportschool gaat, begin je met het heffen van gewichten, het toevoegen van cardio en het uitvoeren van verschillende oefeningen, wat een goed begin is. Maar het fitnessproces is lang en je ziet de resultaten niet meteen. Als gevolg hiervan verliezen mensen interesse. En dit is het juiste moment waarop jij als personal trainer in beeld moet komen. Ook de personal trainers kunnen dus op deze website adverteren, want onze bezoekers proberen ook de gym uit voor een gezond leven. En jouw hulp hebben ze echt hard nodig.

3. Reiki beoefenaars

Met de toenemende aandacht van mensen voor een goede gezondheid en algemeen welzijn, is er meer vraag naar natuurlijke gezondheidsprofessionals dan ooit, en Reiki is een van de bloeiende natuurlijke gezondheidsgebieden. Reiki is een Japanse geneeskunst die zich richt op het benutten van universele energie door het gebruik van de handen van de genezer om warmte en energie te concentreren op de plaatsen die aandacht nodig hebben om genezing te bevorderen. Als reiki beoefenaar of specialist weet je wat te doen en hoe je dat moet doen. Help bijdragen aan een gezond mens en adverteer hier over jouw diensten.

4. En overige

Bied jij een dienst of producten aan die aansluiten bij het onderwerp van deze website dan mag jij jouw advertentie ook hier plaatsen. Let wel dat het moet passen binnen het context van deze website. Stuur dus nu een bericht.